Menu

Blog

Το Koongo αποκτά νέα εμφάνιση και επιπλέον χαρακτηριστικά

Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι τον Μάρτιο θα παρουσιάσουμε μια νέα έκδοση της εφαρμογής μας, η οποία είναι πιο εύκολη στη χρήση και διαθέτει νέες και ενημερωμένες λειτουργίες. Σε αυτό το άρθρο, θα σας δώσουμε μια γρήγορη ματιά σε μερικές από τις αλλαγές, ώστε να ξέρετε τι να περιμένετε.

Ποιες θα είναι οι μεγαλύτερες αλλαγές;

Το νέο διαισθητικό και φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον θα δημιουργήσει καλύτερη ροή, θα απλοποιήσει τη διαδικασία εισαγωγής και θα κάνει την προσαρμογή των ρυθμίσεών σας παιχνιδάκι. Με όλες τις αλλαγές θα μπορείτε να ρυθμίσετε τα πάντα εύκολα μόνοι σας, αλλά η υποστήριξη πελατών μας θα παραμείνει σε ετοιμότητα αν χρειαστείτε βοήθεια.

Νέος σχεδιασμός και διεπαφή χρήστη

Η νέα έκδοση θα διαθέτει απλοποιημένο σχεδιασμό πλακιδίων που θα σας δίνει περισσότερο χώρο για να εργαστείτε και να βλέπετε όλα όσα χρειάζεστε ακριβώς στα χέρια σας. Η βελτιωμένη πλοήγηση στη λίστα καταστημάτων θα σας διευκολύνει πολύ να επεξεργάζεστε και να βρίσκετε τις σημαντικές πληροφορίες για κάθε κατάστημα.

Νέος σχεδιασμός και διεπαφή χρήστη του Koongo

Το μεγαλύτερο μπλοκμπάστερ: Macro Editor

Το Macro Editor είναι ένα σημαντικό εργαλείο που θα σας βοηθήσει να βελτιστοποιήσετε εύκολα την τροφοδοσία δεδομένων σας.
Θα σας επιτρέψει να προσαρμόσετε τις τιμές των χαρακτηριστικών σύμφωνα με τις προδιαγραφές του καναλιού ή τις ανάγκες σας.

Χρειάζεται να αυξήσετε τις τιμές, να καθορίσετε τα έξοδα αποστολής ή να προσαρμόσετε τους φόρους ή τις συναλλαγματικές ισοτιμίες; Με το νέο πρόγραμμα επεξεργασίας μακροεντολών, μπορείτε να ορίσετε όλες τις μαθηματικές πράξεις και ρυθμίσεις εύκολα μόνοι σας.

Αναβαθμισμένα κείμενα και εργαλεία περιγραφής

Τα χαρακτηριστικά του προϊόντος περιέχουν συνήθως διάφορα κείμενα, τα οποία πρέπει να τροποποιηθούν, να εξαχθούν ή να αντικατασταθούν προκειμένου να επιτευχθούν οι περίπλοκες προδιαγραφές τροφοδοσίας καναλιού. Σχεδιάσαμε τον ολοκαίνουργιο Macro Editor για να σας βοηθήσει να λύσετε αυτά τα προβλήματα με ευκολία. Αυτό το διαισθητικό εργαλείο προσφέρει διάφορα σύνολα λειτουργιών κειμένου για την επίλυση ακόμη και των πιο σύνθετων προβλημάτων που σχετίζονται με τροποποιήσεις κειμένου και περιγραφής.

Ενημερωμένο φίλτρο προϊόντων

Το νέο διαισθητικό και ισχυρό φίλτρο προϊόντων θα σας επιτρέψει να χρησιμοποιήσετε τα χαρακτηριστικά του καταστήματός σας για να κατηγοριοποιήσετε τα προϊόντα σας. Αυτό σημαίνει ότι θα είστε σε θέση να διαχωρίσετε τα εμπορεύματά σας με βάση το τι περιέχουν ή δεν περιέχουν τα δεδομένα ή ακόμη και να χρησιμοποιήσετε φίλτρα για να περιορίσετε ακόμη περισσότερο τις επιλογές σας. Ως εκ τούτου, μπορείτε βασικά να επιλέξετε προϊόντα για συγκεκριμένες αγορές και κανάλια ανάλογα με την επιχειρηματική σας πρόθεση.

Έτοιμοι να δοκιμάσετε το νέο Koongo;

Όπως μπορείτε να δείτε, κάνουμε κάποιες αλλαγές, αλλά διατηρούμε όλα τα καλά πράγματα. Σύντομα θα μπορείτε να βρείτε όλα τα νέα σεμινάρια στο help.koongo.com.

Το Koongo είναι το κλειδί σας για τις αγορές, επιτρέποντας την εύκολη και προσιτή ενσωμάτωση σε αγορές και τη διαχείριση της τροφοδοσίας δεδομένων. Σας βοηθά να καταχωρίσετε προϊόντα σε αγορές και διαφημιστικά κανάλια για να προσεγγίσετε νέους πελάτες και να αναπτύξετε την επιχείρησή σας. Εγγραφείτε για τη δωρεάν δοκιμή σας τώρα και αρχίστε να πουλάτε σε αγορές ευκολότερα από ποτέ.

Continue reading →

Ξεκινήστε να πουλάτε με το Koongo σήμερα

ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες