Menu

Blog

Τα νέα χαρακτηριστικά του Koongo θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε ακόμα περισσότερο την επιχείρησή σας

Η νέα εφαρμογή Koongo θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα με μοναδικό σχεδιασμό και λειτουργίες. Θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε κάθε πτυχή της βελτιστοποίησης της τροφοδοσίας των προϊόντων σας και της διαχείρισης των δεδομένων των παραγγελιών σας. Διαβάστε περισσότερα για τις νέες λειτουργίες και πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από τη χρήση τους.

Ο νέος επεξεργαστής μακροεντολών: Βελτιστοποιήστε την τροφοδοσία δεδομένων σας εύκολα

Στην προηγούμενη έκδοση του Koongo, έπρεπε να γράψετε πολύπλοκες εκφράσεις για να επιτύχετε προηγμένες λειτουργίες με τιμές χαρακτηριστικών. Με το νέο Macro Editor, έχετε τον έλεγχο της διαχείρισης της τροφοδοσίας δεδομένων σας, επιτρέποντάς σας να κάνετε γρήγορες και εύκολες προσαρμογές για να εξασφαλίσετε τη μέγιστη δυνατή απόδοση.

Μάθετε πώς να προσαρμόζετε την τροφοδοσία δεδομένων σας με απλές μαθηματικές πράξεις και πράξεις κειμένου, όπως αύξηση των τιμών, καθορισμός των εξόδων αποστολής, προσαρμογή των φόρων ή ενημέρωση των περιγραφών των προϊόντων σας.

Koongo νέος επεξεργαστής μακροεντολών

Οι νέες μαθηματικές πράξεις

Τροποποιήστε την τιμή ή άλλες τιμές χαρακτηριστικών με ευκολία:

  • ενημέρωση ή προσαρμογή των τιμών των προϊόντων για συγκεκριμένα κανάλια σύμφωνα με οποιοδήποτε υφιστάμενο χαρακτηριστικό
  • να δημιουργήσετε ατομικές συνθήκες πώλησης για επιλεγμένες ομάδες προϊόντων με βάση πράγματα όπως διαφορετικούς φορολογικούς συντελεστές ή εκπτώσεις
  • να εφαρμόζει οποιοδήποτε τύπο στρογγυλοποίησης, μορφοποίησης αριθμών ή υπολογισμού μεταξύ χαρακτηριστικών και να εφαρμόζει συγκεκριμένες προσαυξήσεις ή εκπτώσεις ανάλογα με τα αποτελέσματα
  • να ενημερώνετε αυτόματα τα νομίσματα των τιμών σας για κάθε χώρα

Τα κείμενα και οι περιγραφές σας θα είναι ακόμα καλύτερα

Τα νέα κουμπιά και τα αναπτυσσόμενα μενού σημαίνουν ότι μπορείτε να προσαρμόζετε εύκολα τα κείμενα και τις περιγραφές σας χωρίς να χάνετε πολύτιμο χρόνο. Αυτό σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να:

  • εξάγει οποιεσδήποτε λέξεις από την περιγραφή, για παράδειγμα, το “πράσινο χρώμα”
  • ρυθμίστε τη μέγιστη διάρκεια των κειμένων σας
  • να αλλάξετε τα δεδομένα των χαρακτηριστικών, όπως ο διαχωρισμός των κειμένων, της περιγραφής ή των τίτλων σας
  • αφαιρέστε όλους τους χαρακτήρες HTML
  • κεφαλαία γράμματα μόνο στον πρώτο χαρακτήρα των ονομάτων των προϊόντων σας και πολλά άλλα…

Το φίλτρο προϊόντος: Επιλέξτε τα σωστά προϊόντα για εξαγωγή για συγκεκριμένες αγορές και κανάλια

Το νέο φίλτρο προϊόντων προσφέρει διάφορες επιλογές φίλτρων για να μπορείτε να εξάγετε ακριβώς τα σωστά προϊόντα σε συγκεκριμένα κανάλια πώλησης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε από τα χαρακτηριστικά του καταστήματος για αυτό το φιλτράρισμα και επίσης να ορίσετε διάφορους συνδυασμούς φιλτραρίσματος.

Βελτιωμένη χαρτογράφηση κατηγοριών

Ορισμένες διαδικτυακές αγορές, όπως το Amazon, το eBay ή το Miinto, απαιτούν τη χρήση των δικών τους κατηγοριών στην τροφοδοσία προϊόντων. Στο Koongo, μπορείτε εύκολα να αντιστοιχίσετε τις κατηγορίες του καταστήματός σας στην αγορά στην καρτέλα Αντιστοίχιση κατηγοριών.

Θέλετε να δοκιμάσετε το Koongo με τις νέες λειτουργίες του;

Continue reading →

Ξεκινήστε να πουλάτε με το Koongo σήμερα

ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες