Menu

Blog

Ενσωμάτωση της αγοράς Maxeda | Koongo

Ξεκλειδώστε ευκαιρίες ανάπτυξης στην αγορά Maxeda με την Koongo ως βασικό συνεργάτη σας. Χειριστείτε απρόσκοπτα τις λίστες προϊόντων και τη διαχείριση παραγγελιών, επιτρέποντάς σας να ενισχύσετε τα έσοδα και να βελτιώσετε την απόδοση του εμπορικού σήματος χωρίς κόπο. Μάθετε γιατί η Koongo είναι η ιδανική γέφυρα που συνδέει τα προϊόντα σας με τη Maxeda.

Η πώληση στην αγορά της Maxeda προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα για τις επιχειρήσεις στον τομέα των DIY. Πρώτον, οι πωλητές αποκτούν πρόσβαση σε μια τεράστια πελατειακή βάση μέσω των δημοφιλών αλυσίδων της Maxeda, όπως η Praxis και η Brico, οι οποίες έχουν ισχυρή παρουσία στις Κάτω Χώρες, το Βέλγιο και το Λουξεμβούργο. Η εδραιωμένη εμπιστοσύνη του εμπορικού σήματος της αγοράς επιτρέπει στους πωλητές να αξιοποιήσουν μια αξιόπιστη αγορά με υψηλή εμπιστοσύνη των καταναλωτών.

Επιπλέον, η Maxeda προσφέρει υποστήριξη πωλήσεων σε όλα τα κανάλια, συνδυάζοντας διαδικτυακά και καταστημικά κανάλια. Αυτό βοηθά τους πωλητές να αυξήσουν την προβολή των προϊόντων τους και να προωθήσουν τις πωλήσεις σε πολλαπλά σημεία επαφής. Η Maxeda είναι μια ελκυστική πλατφόρμα για τους πωλητές που επιθυμούν να επεκταθούν στον τομέα της οικιακής βελτίωσης, επωφελούμενοι παράλληλα από αποτελεσματικά εργαλεία και μια πιστή πελατειακή βάση.

Σχετικά με τη Maxeda

Η Maxeda είναι ένας εξέχων όμιλος λιανικής στην περιοχή της Μπενελούξ, γνωστός κυρίως για τις αλυσίδες DIY (Do-It-Yourself). Η εταιρεία ιδρύθηκε αρχικά ως Vendex KBB, ένας μεγάλος ολλανδικός όμιλος. Το 2004, εξαγοράστηκε από μια κοινοπραξία ιδιωτικών κεφαλαίων υπό την ηγεσία της Kohlberg Kravis Roberts (KKR) και μετονομάστηκε σε Maxeda το 2006 για να αντικατοπτρίζει τη νέα επιχειρηματική της κατεύθυνση.

Αρχικά, η Maxeda δραστηριοποιήθηκε σε διάφορους τομείς λιανικής πώλησης, συμπεριλαμβανομένων των καταστημάτων μόδας, των πολυκαταστημάτων και των ηλεκτρονικών ειδών. Ωστόσο, στις αρχές της δεκαετίας του 2010, επικεντρώθηκε αποκλειστικά στον τομέα του DIY. Αυτή η μετάβαση οδήγησε στην πώληση διαφόρων περιουσιακών στοιχείων, όπως τα πολυκαταστήματα V&D, η De Bijenkorf και εμπορικά σήματα μόδας όπως τα HEMA και M&S Mode. Σήμερα, η Maxeda διαθέτει δύο μεγάλες αλυσίδες DIY:

  1. Πρακτική στις Κάτω Χώρες
  2. Brico και BricoPlanit στο Βέλγιο και το Λουξεμβούργο

Το επιχειρηματικό μοντέλο της Maxeda περιστρέφεται γύρω από την παροχή προϊόντων, εργαλείων και υλικών για τη βελτίωση του σπιτιού σε μια ευρεία πελατειακή βάση που περιλαμβάνει λάτρεις του DIY και επαγγελματίες εργολάβους.

Οφέλη από την πώληση στην αγορά Maxeda Marketplace

Η πώληση στην αγορά Maxeda προσφέρει πολλά βασικά πλεονεκτήματα για τις επιχειρήσεις, ιδίως στους τομείς του DIY και της οικιακής βελτίωσης:

Πρόσβαση σε μεγάλη πελατειακή βάση

Η Maxeda διαθέτει γνωστές αλυσίδες DIY, όπως η Praxis στις Κάτω Χώρες και η Brico/BricoPlanit στο Βέλγιο και το Λουξεμβούργο. Αυτό δίνει στους πωλητές πρόσβαση σε ένα ευρύ και αφοσιωμένο κοινό από λάτρεις και επαγγελματίες της οικιακής βελτίωσης.

Ενισχυμένη ορατότητα μάρκας

Με την καταχώριση προϊόντων στις πλατφόρμες της Maxeda, οι επιχειρήσεις μπορούν να ενισχύσουν σημαντικά την προβολή της μάρκας τους σε ολόκληρη την περιοχή της Μπενελούξ, προσεγγίζοντας πελάτες που ήδη ψωνίζουν προϊόντα DIY.

Εξορθολογισμένες λειτουργίες με την ενσωμάτωση του Koongo

Μέσω του Koongo, οι πωλητές μπορούν να διαχειρίζονται αποτελεσματικά τις λίστες προϊόντων, να συγχρονίζουν τα δεδομένα και να αυτοματοποιούν τις παραγγελίες σε πολλαπλές αγορές, συμπεριλαμβανομένης της Maxeda. Αυτή η ενσωμάτωση μειώνει τη χειρωνακτική εργασία και βοηθά τους πωλητές να κλιμακώσουν τις δραστηριότητές τους με ευκολία.

Ισχυρό δυναμικό πωλήσεων

Με την εστίαση της Maxeda στον ακμάζοντα τομέα του DIY, οι πωλητές επωφελούνται από τις αυξημένες ευκαιρίες για αύξηση των πωλήσεων σε μια εξειδικευμένη αγορά με σταθερή ζήτηση, ιδίως σε είδη σπιτιού, κηπουρικής και οικοδομικών υλικών.

Υποστήριξη για διεθνή επέκταση

Η παρουσία της Maxeda σε πολλές χώρες την καθιστά ιδανική αγορά για επιχειρήσεις που επεκτείνουν την εμβέλειά τους πέρα από τις τοπικές αγορές σε γειτονικές περιοχές όπως το Βέλγιο, το Λουξεμβούργο και οι Κάτω Χώρες.

Αυτά τα οφέλη καθιστούν τη Maxeda μια ισχυρή αγορά για επιχειρήσεις DIY και οικιακής βελτίωσης, προσφέροντας ευκαιρίες ανάπτυξης με εξορθολογισμένες λειτουργίες και ευρεία περιφερειακή κάλυψη.


Τέλη αγοράς Maxeda: €66 μηνιαίως

Η Maxeda, η αγορά DIY που περιλαμβάνει εμπορικά σήματα όπως τα Brico, BricoPlanit και Praxis, χρεώνει τους πωλητές με μηνιαίο τέλος 66 ευρώ (χωρίς ΦΠΑ) για να καταχωρούν τα προϊόντα τους. Επιπλέον, οι πωλητές χρεώνονται με προμήθεια από 7% έως 17% για κάθε προϊόν που πωλείται, ανάλογα με την κατηγορία του προϊόντος. Αυτό καθιστά τη Maxeda μια ανταγωνιστική αγορά για τους λιανοπωλητές DIY, προσφέροντας ευρεία εμβέλεια στην περιοχή της Μπενελούξ. Η πλατφόρμα αναπτύχθηκε γρήγορα, προσθέτοντας δεκάδες χιλιάδες νέα προϊόντα σε όλες τις μάρκες της.

Ποιες είναι οι απαιτήσεις δεδομένων προϊόντος της Maxeda;

Για να πωλούν στην αγορά Maxeda, οι πωλητές πρέπει να διασφαλίσουν ότι τα δεδομένα των προϊόντων τους πληρούν συγκεκριμένες απαιτήσεις για τη βελτιστοποίηση των καταχωρίσεων και τη βελτίωση της ορατότητας. Η Koongo δομεί αυτές τις απαιτήσεις δεδομένων προϊόντος συνήθως σε μια τροφοδοσία προϊόντος που περιλαμβάνει κρίσιμες λεπτομέρειες όπως:

Πληροφορίες για το εμπορικό σήμα

Η μάρκα ή ο κατασκευαστής του προϊόντος πρέπει να προσδιορίζεται σαφώς.

Μοναδικά αναγνωριστικά

Κάθε προϊόν πρέπει να διαθέτει ένα μοναδικό αναγνωριστικό, όπως ο κωδικός EAN (Ευρωπαϊκός Αριθμός Άρθρου).

Τίτλος και περιγραφές προϊόντων

Οι ακριβείς, ακριβείς και βελτιστοποιημένοι με λέξεις-κλειδιά τίτλοι και περιγραφές είναι απαραίτητοι. Θα πρέπει να ακολουθούν τα όρια χαρακτήρων και τους κανόνες μορφοποίησης που ισχύουν ειδικά για τη Maxeda.

Τιμολόγηση και διαθεσιμότητα

Η τιμολόγηση και τα επίπεδα αποθεμάτων πρέπει να ενημερώνονται με ακρίβεια σε πραγματικό χρόνο, ώστε να αποφεύγονται ζητήματα όπως η υπερπώληση ή η υποπώληση.

Εικόνες

Οι εικόνες υψηλής ποιότητας που τηρούν συγκεκριμένες οδηγίες μεγέθους και μορφής είναι ζωτικής σημασίας για τη μεγιστοποίηση της ελκυστικότητας του προϊόντος.

Χαρτογράφηση κατηγορίας

Απαιτείται η σωστή αντιστοίχιση των κατηγοριών προϊόντων σύμφωνα με τη δομή της Maxeda, ώστε να διασφαλιστεί ότι τα προϊόντα παρατίθενται στις σωστές ενότητες της αγοράς.

Αυτές οι τροφοδοσίες προϊόντων μπορούν να δημιουργηθούν και να βελτιστοποιηθούν χρησιμοποιώντας εργαλεία όπως το Koongo, το οποίο επιτρέπει στους πωλητές να συγχρονίζουν και να διαχειρίζονται αυτόματα τις καταχωρίσεις τους στη Maxeda, εξασφαλίζοντας τη συμμόρφωση με όλες τις απαραίτητες οδηγίες μορφοποίησης και υποβολής δεδομένων.

Οφέλη από τη χρήση της Koongo για την ενσωμάτωση της αγοράς Maxeda

Η χρήση του Koongo για την ενσωμάτωση με την αγορά Maxeda προσφέρει πολλά βασικά πλεονεκτήματα:

Αυτοματοποίηση και αποδοτικότητα

Το Koongo αυτοματοποιεί το συγχρονισμό δεδομένων προϊόντων και τη διαχείριση παραγγελιών, μειώνοντας τη χειρωνακτική εργασία και διασφαλίζοντας ότι οι λίστες και τα επίπεδα αποθεμάτων είναι πάντα ενημερωμένα. Αυτό ελαχιστοποιεί τα λάθη, όπως η υπερπώληση ή η ανακριβής τιμολόγηση, βελτιώνοντας την ικανοποίηση των πελατών.

Ενσωμάτωση πολλαπλών καναλιών

Το Koongo υποστηρίζει την ενσωμάτωση με πάνω από 500 κανάλια πωλήσεων, συμπεριλαμβανομένης της Maxeda. Αυτό επιτρέπει στις επιχειρήσεις να διαχειρίζονται τις καταχωρίσεις τους σε πολλαπλές αγορές από μία πλατφόρμα, επεκτείνοντας την εμβέλειά τους και βοηθώντας τους πωλητές να αξιοποιήσουν νέες αγορές χωρίς διπλές προσπάθειες.

Βελτιστοποιημένες τροφοδοσίες προϊόντων

Η Koongo παρέχει εργαλεία για τη βελτιστοποίηση των τροφοδοσιών προϊόντων σύμφωνα με τις συγκεκριμένες απαιτήσεις της Maxeda, όπως η διασφάλιση της σωστής κατηγοριοποίησης, των μορφών εικόνας και των λεπτομερειών του προϊόντος. Αυτό αυξάνει την πιθανότητα προβολής των προϊόντων και υψηλότερων ποσοστών μετατροπής.

Συγχρονισμός δεδομένων σε πραγματικό χρόνο

Οι συνδέσεις API του Koongo σε πραγματικό χρόνο ενημερώνουν τα επίπεδα αποθεμάτων και την κατάσταση των παραγγελιών, μειώνοντας τον κίνδυνο εσφαλμένης επικοινωνίας μεταξύ της αγοράς και του αποθέματος του πωλητή.

Προσαρμόσιμο και επεκτάσιμο

Το Koongo επιτρέπει στις επιχειρήσεις να προσαρμόζουν τα δεδομένα των προϊόντων τους με προηγμένα φίλτρα και λειτουργίες χαρτογράφησης, διευκολύνοντας την κλιμάκωση των δραστηριοτήτων σε πολλές περιοχές και τη στόχευση διαφορετικών τμημάτων πελατών στη Maxeda.

Αυτά τα οφέλη βοηθούν τις επιχειρήσεις να εξορθολογίσουν τις λειτουργίες τους, να επεκτείνουν την εμβέλειά τους και να βελτιώσουν τις επιδόσεις των πωλήσεων στην αγορά Maxeda.

Πώς μπορώ να ξεκινήσω με την ενσωμάτωση της Maxeda;

Η ενσωμάτωση του Koongo με το Maxeda Marketplace βελτιώνει τη διαδικασία πώλησης, ενισχύει την αποτελεσματικότητα και παρέχει πολύτιμες πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε την επιχείρησή σας. Με την αυτοματοποίηση των εργασιών ρουτίνας και τη συγκέντρωση της διαχείρισης, το Koongo σας επιτρέπει να επικεντρωθείτε σε στρατηγικές δραστηριότητες που προωθούν τις πωλήσεις και την ικανοποίηση των πελατών. Ακολουθήστε τα βήματα που περιγράφονται σε αυτόν τον οδηγό για να ξεκινήσετε με το Koongo και να επωφεληθείτε από τα πολυάριθμα πλεονεκτήματά του για τις δραστηριότητές σας στην αγορά Maxeda.

Μπορείτε να εγγραφείτε για τον λογαριασμό Maxeda εδώ.

Ξεκινήστε τη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών του Koongo και μεταφορτώστε τα δεδομένα του προϊόντος σας στο Koongo. Στη συνέχεια, ελέγξτε τον οδηγό της Maxeda για το πώς να ρυθμίσετε την ενσωμάτωση του καναλιού. Το Koongo υποστηρίζει πρόσθετα κανάλια πώλησης και διαδικτυακές αγορές. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, επικοινωνήστε με το support@koongo.com.

Είμαστε εδώ για να σας υποστηρίξουμε και να διασφαλίσουμε ότι η εμπειρία σας με την Maxeda Marketplace και την Koongo θα είναι εξαιρετική.

Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό Koongo;

Continue reading →

Ξεκινήστε να πουλάτε με το Koongo σήμερα

ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες