Menu

Blog

Ενσωμάτωση της αγοράς Kaufland: Marketland: Ένας ολοκληρωμένος οδηγός

Το Kaufland Global Marketplace είναι μια ολοκληρωμένη λύση που επιτρέπει στους διαδικτυακούς πωλητές να πωλούν σε εθνικό και διεθνές επίπεδο στο κανάλι πωλήσεων της Kaufland. Η τεχνολογία πολλαπλών αγορών επιτρέπει στους πωλητές να ελέγχουν όλες τις προσφορές, τις παραγγελίες και τα δεδομένα των προϊόντων από μια ενιαία πύλη πωλητών. Επιπλέον, η Kaufland Global Marketplace προσφέρει υποστήριξη με πολλές δωρεάν υπηρεσίες που είναι απαραίτητες για την επιτυχημένη ανάπτυξη της διαδικτυακής επιχείρησης και την υψηλή αναγνωρισιμότητα της μάρκας.

Το Kaufland Marketplace προσφέρει στους πωλητές μια ιδανική υποδομή για να αναπτυχθούν διεθνώς και να γίνουν παγκόσμιοι παίκτες. Ως εκ τούτου, εκμεταλλευτείτε στο έπακρο την υψηλή αναγνωρισιμότητα της Kaufland για να δώσετε στις προσφορές σας τη βέλτιστη δυνατή εμβέλεια στο Kaufland Global Marketplace στη Γερμανία, τη Σλοβακία και την Τσεχική Δημοκρατία.

Αγορά Kaufland

Τα οφέλη σας ως πωλητής με την ενσωμάτωση της Kaufland:

  • Πουλήστε σε μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αγορές της Γερμανίας
  • Υψηλή εμβέλεια: Μόνο στο Kaufland.de: πρόσβαση σε 32 εκατομμύρια επισκέπτες το μήνα
  • Ισχυρή αναγνωρισιμότητα της μάρκας: 1.500 καταστήματα Kaufland σε 8 χώρες
  • Τεχνολογία πολλαπλών αγορών: μία εγγραφή παρέχει πρόσβαση σε πολλές αγορές Kaufland
  • Συμπεριλαμβάνεται μάρκετινγκ πολλαπλών καναλιών (SEO, SEA, συγκριτές τιμών, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φυλλάδια πελατών)
  • Σχετικές μέθοδοι πληρωμής για όλες τις χώρες που περιλαμβάνονται
  • Ευρύ φάσμα επιλογών συνδεσιμότητας και απλή ρύθμιση μέσω GTIN
  • Δωρεάν μεταφραστική υπηρεσία για τα δεδομένα των προϊόντων σας και τις ερωτήσεις των πελατών σας
  • Προσωπική υποστήριξη πωλητών σε πολλές γλώσσες
  • Δίκαιοι και διαφανείς όροι
  • Δεν υπάρχουν συμβατικοί όροι. Εύκολη διαδικασία ένταξης

Η ιδιότητα του πωλητή Kaufland Global Marketplace σας βοηθά να επεκτείνετε τη στρατηγική πωλήσεών σας σε εθνικό και διεθνές επίπεδο και να αυξήσετε την εμβέλεια και τις ομάδες-στόχους σας. Υπηρεσίες υποστήριξης, όπως μεταφράσεις δεδομένων προϊόντων και ερωτήσεις πελατών, είναι διαθέσιμες για να εξασφαλίσουν μια επιτυχημένη εκκίνηση.

Ξεκινήστε να πουλάτε στο κανάλι πωλήσεων της Kaufland με το Koongo

Ενσωμάτωση Kaufland

Συνδέστε το κατάστημά σας απρόσκοπτα με την αγορά Kaufland μέσω του Koongo. Η Koongo προσφέρει αμφίδρομη ενσωμάτωση καναλιών πωλήσεων μέσω API. Η ενσωμάτωση αυτή προσφέρει πολλά οφέλη και δυνατότητες, ανοίγοντας το δρόμο για μια πιο αποτελεσματική, ποικιλόμορφη και πελατοκεντρική εμπειρία ηλεκτρονικού εμπορίου.

Το Koongo μπορεί να χειριστεί τρεις κύριους τομείς ολοκλήρωσης:

  • Δημιουργία νέων προϊόντων

  • Συγχρονισμός δεδομένων προϊόντων

  • Διαχείριση παραγγελιών

Δημιουργία προϊόντων στην Kaufland

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Koongo για να διαχειριστείτε τη δημιουργία νέων προϊόντων στην πλατφόρμα Kaufland. Υπάρχουν τρεις διαφορετικές τροφοδοσίες προϊόντων CSV για να ανεβάσετε τα προϊόντα σας σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία – Γερμανία, Σλοβακία ή Τσεχική Δημοκρατία.

Η δημιουργία προϊόντων αφορά τη διασφάλιση ακριβών και επίκαιρων πληροφοριών για τα προϊόντα στην πύλη πωλητών της Kaufland. Πρέπει να ορίσετε χαρακτηριστικά όπως τίτλο, περιγραφή, εικόνα, κωδικό EAN ή σύνδεσμο URL. Έτσι, μπορείτε εύκολα να αντιστοιχίσετε τα χαρακτηριστικά του καταστήματός σας με τα χαρακτηριστικά της Kaufland. Ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Koongo για να τροποποιήσετε τα δεδομένα του καταστήματός σας συγχωνεύοντάς τα ή εξάγοντας δεδομένα από μια τιμή χαρακτηριστικού. Ο επεξεργαστής μακροεντολών Koongo είναι ένα ισχυρό εργαλείο που μπορεί να σας βοηθήσει να παρέχετε σωστές πληροφορίες για τον τελικό πελάτη.

Συγχρονισμός δεδομένων προϊόντων

Μόλις δημιουργηθούν τα προϊόντα στη βάση δεδομένων, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις τροφοδοσίες Kaufland Offer για να διαχειριστείτε το συγχρονισμό των δεδομένων των προϊόντων. Για κάθε μία από τις αγορές της Kaufland, υπάρχει μια ειδική τροφοδοσία Προσφοράς που ενημερώνει τις πληροφορίες για τις μετοχές και τις τιμές στο κατάλληλο νόμισμα.

Η ενσωμάτωση API εξασφαλίζει συγχρονισμό σχεδόν σε πραγματικό χρόνο. Η συχνότητα ενημέρωσης εξαρτάται από το πρόγραμμα Koongo που διαθέτετε. Για το premium πακέτο, η Koongo μπορεί να προσφέρει συχνότητα ενημέρωσης 5 λεπτών. Το Koongo ελέγχει τα δεδομένα των προϊόντων στο κατάστημά σας και εισάγει ενημερώσεις στην πλατφόρμα Koongo. Στη συνέχεια, μεταφορτώνει τις αλλαγές μέσω API στην Kaufland. Αυτό διασφαλίζει ότι τα δεδομένα των προϊόντων σε αυτό το κανάλι μάρκετινγκ είναι πάντα ενημερωμένα και αποτρέπει την αγορά προϊόντων εκτός αποθέματος από τους τελικούς πελάτες. Ο συγχρονισμός των δεδομένων των προϊόντων απλοποιεί τη διαδικασία πώλησης των προϊόντων σας στην Kaufland.

Επεξεργασία παραγγελιών

Η λειτουργία επεξεργασίας παραγγελιών της Koongo χειρίζεται τις παραγγελίες αποτελεσματικά και με ακρίβεια, καθιστώντας την πολύτιμο πλεονέκτημα για τους επιχειρηματίες και τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων ηλεκτρονικού εμπορίου.

Βασικά χαρακτηριστικά της διαχείρισης παραγγελιών Koongo:

  • Αυτοματοποίηση επεξεργασίας παραγγελιών: Η χειροκίνητη καταχώρηση παραγγελιών μπορεί να είναι χρονοβόρα και επιρρεπής σε λάθη. Έτσι, το Koongo αυτοματοποιεί την επεξεργασία παραγγελιών, μειώνοντας τον κίνδυνο ανθρώπινου λάθους και εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο. Οι παραγγελίες λαμβάνονται αυτόματα από τα κανάλια πωλήσεων της Kaufland και συγκεντρώνονται σε ένα μέρος. Με το πακέτο Koongo Premium, η εισαγωγή των παραγγελιών σας εκτελείται κάθε 5 λεπτά.

  • Εκπλήρωση παραγγελιών: Μπορείτε να εκτελείτε τις παραγγελίες σας απευθείας στο κατάστημά σας. Μόλις ολοκληρωθούν οι παραγγελίες, η Koongo αποστέλλει αμέσως τον αριθμό παρακολούθησης της παραγγελίας στον λογαριασμό σας στην Kaufland. Κατά συνέπεια, αυτό διασφαλίζει ότι η εκπλήρωση έχει επίσης ολοκληρωθεί στην Kaufland και το προϊόν είναι έτοιμο για αποστολή.

Πλεονεκτήματα της επεξεργασίας παραγγελιών Koongo

  • Εξοικονόμηση χρόνου και κόστους: Η αυτοματοποίηση της επεξεργασίας παραγγελιών και της διαχείρισης αποθεμάτων μειώνει σημαντικά το χρόνο και την προσπάθεια που απαιτούνται για τη διαχείριση της επιχείρησής σας στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Αυτό μεταφράζεται σε εξοικονόμηση κόστους και βελτίωση της αποδοτικότητας για την εταιρεία σας.

  • Μείωση σφαλμάτων: Ανθρώπινα λάθη στην επεξεργασία παραγγελιών μπορεί να οδηγήσουν σε δυσαρεστημένους πελάτες και οικονομικές απώλειες. Το Koongo ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο σφαλμάτων με την αυτοματοποίηση του χειρισμού των παραγγελιών και την ενημέρωση των αποθεμάτων σε πραγματικό χρόνο. Το μήνυμα ειδοποίησης αποστέλλεται εάν υπάρχει σφάλμα συγχρονισμού παραγγελιών.

  • Ενισχυμένη εμπειρία πελατών: Η άμεση επεξεργασία των παραγγελιών, οι ακριβείς πληροφορίες παρακολούθησης και η αποτελεσματική επικοινωνία βελτιώνουν τη συνολική εμπειρία των τελικών χρηστών και την επιτυχία της εταιρείας. Οι ευχαριστημένοι πελάτες είναι πιο πιθανό να γίνουν επαναλαμβανόμενοι αγοραστές.

Η επεξεργασία παραγγελιών Koongo είναι μια ισχυρή λύση για τον εξορθολογισμό της επεξεργασίας παραγγελιών και της διαχείρισης αποθεμάτων της επιχείρησής σας στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Έτσι, αν θέλετε να πάτε την ηλεκτρονική σας επιχείρηση στο επόμενο επίπεδο, σκεφτείτε να εφαρμόσετε τη διαχείριση παραγγελιών Koongo για να βελτιστοποιήσετε τις λειτουργίες του ηλεκτρονικού εμπορίου σας και να προωθήσετε την ανάπτυξή σας.

Πώς μπορώ να αρχίσω να πουλάω στην Kaufland;

πωλούν στην Kaufland

Ξεκινήστε τη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών του Koongo και μεταφορτώστε τα δεδομένα του προϊόντος σας στο Koongo. Στη συνέχεια, ελέγξτε τον οδηγό ενσωμάτωσης Kaufland για το πώς να ρυθμίσετε την ενσωμάτωση του καναλιού Kaufland. Μπορείτε να ελέγξετε τη μηνιαία χρέωση του Koongo στο Koongo pricing. Το Koongo υποστηρίζει πρόσθετα κανάλια πωλήσεων όπως το Google Shopping, το Amazon ή το eBay. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, επικοινωνήστε στο support@koongo.com.

Είμαστε εδώ για να σας υποστηρίξουμε σε κάθε σας βήμα, διασφαλίζοντας ότι η εμπειρία σας με την αγορά Kaufland και την Koongo θα είναι εξαιρετική.

Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό Koongo;

Continue reading →

Ξεκινήστε να πουλάτε με το Koongo σήμερα

ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες