Menu

Blog

Πώς να πουλήσετε στο Cdiscount με κέρδος

Είστε πρόθυμοι να στοχεύσετε στη γαλλική αγορά; Έχετε ακούσει για την αγορά Cdiscount; Είναι η κορυφαία αγορά στη Γαλλία όσον αφορά τον κύκλο εργασιών με ανάπτυξη ανώτερη από τον μέσο όρο της αγοράς. Διαθέτουν ένα ευρύ φάσμα προϊόντων από πολιτιστικά αγαθά, προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, πληροφορικής, οικιακές και προσωπικές συσκευές μέχρι είδη διατροφής. Η γαλλική αγορά έχει τοποθετηθεί ως διαδικτυακός εκπτωτικός λιανοπωλητής και το μεγάλο κοινό της αναζητά πάντα την καλύτερη δυνατή διαδικτυακή προσφορά.

Τι ακριβώς είναι το Cdiscount; Έχει αναπτυχθεί τα τελευταία 20 χρόνια και σήμερα είναι η κορυφαία ηλεκτρονική αγορά στη Γαλλία. Ξεκίνησε ως ένας κανονικός διαδικτυακός έμπορος λιανικής πώλησης που πωλούσε τα δικά του προϊόντα- μετά από 10 χρόνια δραστηριότητας, η αγορά ξεκίνησε και άνοιξε για εμπόρους τρίτων που επιθυμούν να μοιραστούν τη φιλοσοφία της Cdiscount, να προσφέρουν προϊόντα υψηλής ποιότητας στη χαμηλότερη δυνατή τιμή.

Οφέλη από την πώληση στην αγορά Cdiscount

Η διεπαφή του γαλλικού ιστότοπου είναι εύκολη στη διαχείριση. Προσφέρει έναν τεράστιο κατάλογο με περισσότερες από 40 κατηγορίες και 2000 υποκατηγορίες. Ως εκ τούτου, παρέχει μια εντυπωσιακή τοποθέτηση στις τιμές και τις εκπτώσεις των προϊόντων. Φημίζεται για τη γρήγορη διαδικασία εγγραφής και έγκρισης των πωλητών της, ώστε να αρχίσουν να λαμβάνουν παραγγελίες σχεδόν αμέσως. Μπορείτε να βρείτε εμπόρους από άλλες γιγαντιαίες αγορές, όπως το Amazon ή το eBay, που πωλούν στο Cdiscount. Η διαδικασία εγγραφής είναι γρήγορη και τα τέλη πώλησης είναι προσιτά. Σε αντίθεση με άλλες γνωστές αγορές, δεν περιορίζει την πρόσβαση σε εξωτερικούς πωλητές. Ανεξάρτητα από το πού βρίσκεται η εταιρεία σας, είστε πάντα ευπρόσδεκτοι να προσφέρετε τα προϊόντα σας στην αγορά Cdiscount. Δεν είναι τυχαίο ότι έχουν αυξήσει τον αριθμό των εξωτερικών πωλητών με γεωμετρική πρόοδο τα τελευταία χρόνια, φτάνοντας τώρα σχεδόν τους 11.5 χιλιάδες ενεργούς πωλητές παγκοσμίως.

Πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν αποφασίσετε να πουλήσετε στο Cdiscount:

  • Οι πωλητές πληρώνουν μια προμήθεια καθώς πωλούν (από 5% έως 20%) συν μια κατ’ αποκοπή μηνιαία συνδρομή που σήμερα ανέρχεται στα 39,99€. Η Cdiscount προσφέρει στους χρήστες του Koongo έναν 3μηνο λογαριασμό Cdiscount δωρεάν. Οι έμποροι έχουν δωρεάν πρόσβαση στην αγορά Cdiscount και στους πόρους της, με τη δυνατότητα να ανεβάζουν απεριόριστο αριθμό προϊόντων και χωρίς να απαιτείται καμία δέσμευση.
  • Οι πωλητές έχουν πρόσβαση σε έναν μεγάλο αριθμό πιστών πελατών (περίπου 12 εκατομμύρια/μήνα) που βρίσκονται κυρίως στη Γαλλία, αλλά είναι παρόντες σε περισσότερες από 70 χώρες- είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να επεκτείνετε την επιχείρησή σας στο ηλεκτρονικό εμπόριο, ειδικά στη γαλλική αγορά.
  • Οι πωλητές έχουν πρόσβαση στα στατιστικά στοιχεία για τα προϊόντα και τις πληροφορίες για τους πελάτες της Cdiscount, ώστε να εντοπίζουν καλύτερα τις δυνατότητες, να προσαρμόζουν την τιμολόγηση των προϊόντων για να αποκτήσουν ανταγωνιστικότητα ή απλώς να αυξάνουν τις πωλήσεις τους χρησιμοποιώντας εκστρατείες μάρκετινγκ, καθημερινές προσφορές ή τις ειδικές εκπτώσεις στις αμοιβές πώλησης που προσφέρει η Cdiscount.
  • Οι πωλητές μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν την υπηρεσία εφοδιαστικής και εκτέλεσης Cdiscount, η οποία αναλαμβάνει τη διαδικασία αποθήκευσης, συσκευασίας, αποστολής και παράδοσης. Πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα πρόσθετη υπηρεσία που θα διασφαλίσει ότι θα τηρείτε πάντα τις προθεσμίες αποστολής και θα έχετε ευχαριστημένους πελάτες και καλές κριτικές.

Πράγματα που χρειάζεστε πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία εγγραφής:

  • Έναν έγκυρο κωδικό ΦΠΑ/TAX για να ανοίξετε έναν επαγγελματικό λογαριασμό με το Cdiscount
  • Προϊόντα που αναγνωρίζονται δεόντως με πραγματικούς κωδικούς EAN
  • Τίτλοι και περιγραφές προϊόντων στη γαλλική γλώσσα. Απαιτούνται βασικές πληροφορίες, όπως ο τύπος του προϊόντος, η μάρκα, το μοντέλο (κυρίως τεχνολογικά προϊόντα) και τα δεδομένα για το φύλο (μόδα).
  • Αποστολή των παραγγελιών σας εντός 2 εργάσιμων ημερών
  • Αποφύγετε απαγορευμένα αντικείμενα όπως φάρμακα, ναρκωτικά, ζωντανά ζώα, όπλα ή αντικείμενα που εισάγουν διακρίσεις δεν επιτρέπονται από το Cdiscount.

Τι μπορώ να πουλήσω στο Cdiscount;

Σε περίπτωση που τελικά ξεκινήσατε τη διαδικασία γρήγορης επιβίβασης για να πουλήσετε τα προϊόντα σας στο Cdiscount, θα χαρείτε να μάθετε ότι το Cdiscount έχει περισσότερους από 12 εκατομμύρια/μήνα μοναδικούς επισκέπτες και έναν μεγάλο αριθμό ενεργών χρηστών που αναζητούν σχεδόν τα πάντα, από ηλεκτρονικά είδη, κινητά τηλέφωνα, tablet, φορητούς υπολογιστές, υπολογιστές, ηχεία, βιβλία, παιχνίδια, παιχνίδια, μόδα, κοσμήματα, ρούχα, βρεφικά αξεσουάρ, υγειονομική περίθαλψη, τσάντες και σχεδόν όλα τα είδη προϊόντων. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι περίπου το 30% των πωλήσεων της Cdiscount περιλαμβάνει κάποιο είδος καταναλωτικών ηλεκτρονικών και υπολογιστικών συσκευών. Εάν είστε πωλητής υψηλής τεχνολογίας ή πληροφορικής, είναι απαραίτητο να αρχίσετε να πουλάτε και να προσφέρετε τα προϊόντα σας στο Cdiscount λόγω της υπάρχουσας υψηλής ζήτησης.

Υπάρχουν ορισμένες βέλτιστες πρακτικές για την πώληση στο Cdiscount που σίγουρα θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε την επιχείρησή σας σε αυτή την αγορά.

  • Προσπαθήστε να προσφέρετε επιλογές γρήγορης και δωρεάν αποστολής στους πελάτες σας
  • Προσπαθήστε να ορίσετε τις τιμές των προϊόντων όσο το δυνατόν χαμηλότερα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια λύση λογισμικού δυναμικής τιμολόγησης όπως το Prisync
  • Προσπαθήστε να εργαστείτε εκτενώς για τις προωθητικές σας ενέργειες με ποιοτικές εικόνες, επιλογή προϊόντων, λέξεις-κλειδιά, τίτλους και ακριβείς περιγραφές στη γαλλική γλώσσα χωρίς αυτόματες ή χαμηλής ποιότητας μεταφράσεις.
  • Προσπαθήστε να διατηρήσετε μια ρευστή και αποφασιστική στάση με όλους τους πελάτες για την παροχή άμεσων λύσεων

Γιατί η πώληση στο Cdiscount με την Koongo είναι επωφελής;

Το Cdiscount είναι ενσωματωμένο στο Koongo και αποτελεί ένα εξαιρετικό κανάλι πωλήσεων για τους εμπόρους που στοχεύουν στη γαλλική αγορά. Από τώρα και στο εξής οι τιμές των προϊόντων σας, το επίπεδο αποθεμάτων και τα νέα προϊόντα θα συγχρονίζονται σε πραγματικό χρόνο μέσω API. Η Koongo θα διατηρεί τα δεδομένα σας πάντα ενημερωμένα με μια ασυναγώνιστη συχνότητα ενημέρωσης προϊόντων, ώστε να συλλέγει αυτόματα κάθε τροποποίηση δεδομένων που γίνεται στο κατάστημά σας. Θα έχετε την ευκαιρία να προσαρμόσετε τις προσφορές, τα προϊόντα ή τις αποστολές σας πριν από τους άλλους εμπόρους. Μπορείτε ακόμη και να προσαρμόζετε τις τιμές των προϊόντων σας σε πραγματικό χρόνο, παρακολουθώντας τους ανταγωνιστές των εμπόρων σας, χάρη σε λύσεις λογισμικού δυναμικής τιμολόγησης όπως η Prisync.

Είμαστε υπερήφανοι που ανακοινώνουμε ένα μεγάλο πλεονέκτημα για τους νέους πωλητές Koongo και Cdiscount που χρησιμοποιούν τον ακόλουθο σύνδεσμο το 2021. Η Cdiscount προσφέρει στους χρήστες του Koongo έναν λογαριασμό Cdiscount 3 μηνών δωρεάν. Δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε μηνιαία συνδρομή κατά τους πρώτους 3 μήνες. Έτσι μπορείτε να εξοικονομήσετε έως και 120€ όταν χρησιμοποιείτε την υπηρεσία Koongo.

Απλά εγγραφείτε για λογαριασμό Cdiscount παρακάτω:

Άλλα οφέλη

Επιπλέον, η πώληση στο Cdiscount με την Koongo προσφέρει και άλλα πλεονεκτήματα, όπως:

  • Προηγμένα χαρακτηριστικά φιλτραρίσματος: Μπορείτε να φιλτράρετε σχεδόν τα πάντα για να εξάγετε μόνο ό,τι χρειάζεστε. Από τα χαρακτηριστικά του προϊόντος έως συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά. Με το Koongo, όλα τα δεδομένα των χαρακτηριστικών σας μπορούν να χρησιμοποιηθούν για προχωρημένους σκοπούς φιλτραρίσματος.
  • Χαρακτηριστικά χαρτογράφησης κατηγοριών: Μπορείτε να αντιστοιχίσετε τις υπάρχουσες κατηγορίες σας με αυτές που παρέχονται από την αγορά Cdiscount με μερικά κλικ.
  • Χαρακτηριστικά μετασχηματισμού: Η μετατροπή νομίσματος και η συναλλαγματική ισοτιμία, οι κανόνες υπό όρους, ο προηγμένος συνδυασμός χαρακτηριστικών και η έκδοση ή η χρήση κανονικών και μαθηματικών εκφράσεων θα βελτιώσουν σίγουρα την ποιότητα της τροφοδοσίας δεδομένων σας χωρίς να χρειαστεί να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του καταστήματός σας.
  • Η σύνδεση API θα διατηρεί όλες τις πληροφορίες του καταλόγου σας ενημερωμένες χωρίς κόπο.

Όπως ίσως γνωρίζετε, η Koongo προσφέρει πλήρη υποστήριξη για περισσότερες από +500 αγορές και κανάλια πώλησης παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένου του Cdiscount.com. Δεν θα μετανιώσετε που δώσατε μια ευκαιρία στο Koongo. Υποστηρίζει πλήρως οποιαδήποτε υπάρχουσα πλατφόρμα από Shopify, Magento, Prestashop, CCV Shop έως οποιαδήποτε προσαρμοσμένη πλατφόρμα 3ου μέρους. Απλά πρέπει να εγγραφείτε για να ελέγξετε πώς το Koongo είναι σε θέση να ενισχύσει τις πωλήσεις σας. Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος, διατίθεται περίοδος δωρεάν δοκιμής 30 ημερών.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτε να δείτε το εγχειρίδιο ενσωμάτωσης του Cdiscount ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο support@koongo.com. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε με την ενσωμάτωση του Cdiscount.com.

Continue reading →

Ξεκινήστε να πουλάτε με το Koongo σήμερα

ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες