Menu

Blog

Γίνετε διεθνείς και αποκτήστε διασυνοριακές πωλήσεις

Το Koongo διευκολύνει τις διεθνείς πωλήσεις!

Σήμερα θα θέλαμε να τονίσουμε τη σημασία των διασυνοριακών πωλήσεων και τι μπορεί να κάνει η Koongo για εσάς προκειμένου να αυξήσετε τις διεθνείς πωλήσεις σας. Με άλλα λόγια, πώς να δημιουργήσετε διεθνείς πωλήσεις που δεν έχετε σήμερα; Ο όρος  “διασυνοριακή παραγγελία” σημαίνει ότι η παραγγελία γίνεται από αγοραστή που ζει σε μια χώρα, ενώ το πακέτο αποστέλλεται από τον λιανοπωλητή από διαφορετική χώρα.

Επί του παρόντος, το Koongo σας προσφέρει πολλούς τρόπους για να πουλήσετε διεθνώς! Η Koongo είναι ενσωματωμένη με διάφορες παγκόσμιες διαδικτυακές αγορές που καλύπτουν τις αγορές της Ευρώπης, της Ασίας, των ΗΠΑ και της Αυστραλίας. Ας εξετάσουμε μερικές από τις πιο σημαντικές παγκόσμιες αγορές που υποστηρίζονται σήμερα από το Koongo.

Fruugo

Το Fruugo λύνει πλήρως όλα τα ζητήματα της διασυνοριακής λιανικής πώλησης. Αν γίνετε μέλος του Fruugo, θα έχετε πρόσβαση σε αγοραστές του Fruugo σε όλο τον κόσμο. Επί του παρόντος, το 93,8% όλων των παραγγελιών της Fruugo είναι διεθνείς.

Η Fruugo δραστηριοποιείται στις ακόλουθες χώρες: Αυστρία, Αυστραλία, Βέλγιο, Καναδάς, Δανία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ιρλανδία, Ιταλία, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Νέα Ζηλανδία, Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρωσία, Νότια Αφρική, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία, Ηνωμένο Βασίλειο και ΗΠΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Fruugo και για το πώς το Fruugo μπορεί να σας βοηθήσει να προσεγγίσετε περισσότερους πελάτες και να αυξήσετε τις διεθνείς πωλήσεις σας, διαβάστε την προηγούμενη ανάρτηση στο ιστολόγιό μας.

Aukro & Allegro

Aukro  είναι η πιο διάσημη και μεγαλύτερη τσεχική αίθουσα ηλεκτρονικών δημοπρασιών και πωλήσεων που καλύπτει σήμερα και το  Σλοβακικά,  Ουγγρικά,  Λευκορωσικά,  Ρουμανικά,  Βουλγαρικά,  Πολωνική,  Σερβική,  Καζακστάν,  Ρωσική και  Ουκρανική αγορά ηλεκτρονικού εμπορίου και σας προσφέρει έναν εύκολο τρόπο για να προσεγγίσετε τα εκατομμύρια των νέων πελατών και αγοραστών από τη μέση και ανατολική Ευρώπη. Μάθετε περισσότερα στην ανάρτηση που ανακοινώνει τη συνεργασία Koongo – Aukro.

Περίληψη

Το Koongo καλύπτει πλέον πάνω από 400 ιστότοπους αναζήτησης προϊόντων, μηχανές σύγκρισης τιμών και κανάλια πώλησης από περισσότερες από 50 χώρες παγκοσμίως! Αν είστε λιανοπωλητής που χρησιμοποιεί την πλατφόρμα Magento, σταματήστε να χάνετε τις πολύτιμες διεθνείς παραγγελίες και δοκιμάστε αμέσως το Koongo Connector για το Magento που σας προσφέρει το πλεονέκτημα και των δύο καναλιών πώλησης και τη βάση δεδομένων του Koongo με διάφορες ιστοσελίδες αναζήτησης προϊόντων και μηχανές σύγκρισης τιμών από όλο τον κόσμο.

Continue reading →

Ξεκινήστε να πουλάτε με το Koongo σήμερα

ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες