Menu

Blog

Kaufland: €50 Ad Discount!

Kaufland

Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο την επικερδή περίοδο των χριστουγεννιάτικων εκπτώσεων – με την Kaufland Global Marketplace! Ξεκινήστε γρήγορα και αποτελεσματικά ως πωλητής στην αγορά Kaufland και αποκτήστε πρόσβαση σε 81 εκατομμύρια δυνητικούς διαδικτυακούς πελάτες σε 5 χώρες. Πουλήστε σε εθνικό και διεθνές επίπεδο στη Γερμανία, την Τσεχική Δημοκρατία, τη Σλοβακία, την Πολωνία και την Αυστρία και επεκτείνετε την εμβέλειά σας. Εγγραφείτε τώρα και εξασφαλίστε την αποκλειστική σας προσφορά!

Με τον ακόλουθο κωδικό προώθησης, οι νεοεγγεγραμμένοι πωλητές θα απαλλαγούν από το βασικό τους τέλος για τρεις μήνες και για τις πέντε αγορές της Kaufland. Θα έχουν επίσης έκπτωση 50 ευρώ για διαφημίσεις σε προϊόντα που χορηγούνται από την Kaufland.cz.

Ισχύει για όλες τις νέες εγγραφές έως την 01.12.2024. Εξαιρείται η καταβολή του ποσού. Η έκπτωση για τις διαφημίσεις για τα προϊόντα που χορηγούνται είναι μια άμεση έκπτωση τον πρώτο μήνα της πώλησης, η οποία αφαιρείται αμέσως από το τιμολογούμενο ποσό, εάν χρησιμοποιούνται οι υπηρεσίες των διαφημίσεων για τα προϊόντα που χορηγούνται για την Kaufland.cz. Εάν αυτή η μηνιαία έκπτωση δεν χρησιμοποιηθεί ή χρησιμοποιηθεί εξ ολοκλήρου, το συγκεκριμένο ποσό θα καταπίπτει στο τέλος του σχετικού μήνα. Κωδικός προσφοράς: XMASKOONGO24

Εγγραφείτε τώρα και αυξήστε τον τζίρο σας τα Χριστούγεννα!

Προετοιμάστε τις προσφορές σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την αυξημένη ζήτηση στην αγορά Kaufland τώρα. Αυτή η λίστα ελέγχου περιγράφει τα πιο κρίσιμα βήματα για εξαιρετικές πωλήσεις τα Χριστούγεννα.

Πηγαίνετε στη λίστα ελέγχου

Η Kaufland Global Marketplace συνδυάζει όλες τις λύσεις σε ένα μέρος, επιτρέποντας στους πωλητές να πωλούν στο εσωτερικό και στο εξωτερικό με μία μόνο εγγραφή. Ξεκινήστε να πουλάτε στην αγορά Kaufland στην Τσεχική Δημοκρατία και τη Σλοβακία, τη Γερμανία, την Πολωνία και την Αυστρία και, χάρη στην υψηλή διεθνή αναγνωρισιμότητα της μάρκας Kaufland, εξασφαλίστε τη βέλτιστη δυνατή εμβέλεια για τις προσφορές σας.

Ξεκινήστε να πουλάτε στο κανάλι πωλήσεων της Kaufland με το Koongo

Συνδέστε το κατάστημά σας στην αγορά Kaufland χωρίς κόπο με το Koongo. Το Koongo παρέχει αμφίδρομη ενσωμάτωση καναλιών πωλήσεων μέσω API, ξεκλειδώνοντας πολλά πλεονεκτήματα και ευκαιρίες για μια πιο αποτελεσματική, ευέλικτη και πελατοκεντρική εμπειρία ηλεκτρονικού εμπορίου.

Το Koongo υποστηρίζει τρεις βασικούς τομείς ολοκλήρωσης:

  • Δημιουργία νέων προϊόντων
  • Συγχρονισμός δεδομένων προϊόντων
  • Διαχείριση παραγγελιών

Δημιουργία προϊόντων στην Kaufland

Με το Koongo, μπορείτε να διαχειρίζεστε αποτελεσματικά τη δημιουργία νέων προϊόντων στην πλατφόρμα Kaufland. Μπορείτε να ανεβάσετε τα προϊόντα σας σε πέντε τοποθεσίες: Γερμανία, Σλοβακία, Πολωνία, Αυστρία ή Τσεχική Δημοκρατία.

Η δημιουργία προϊόντων επικεντρώνεται στην παροχή ακριβών και ενημερωμένων πληροφοριών για τα προϊόντα στην πύλη πωλητών Kaufland. Πρέπει να καθοριστούν κρίσιμα χαρακτηριστικά όπως ο τίτλος, η περιγραφή, η εικόνα, ο κωδικός EAN ή η διεύθυνση URL. Μπορείτε εύκολα να αντιστοιχίσετε τα χαρακτηριστικά του καταστήματός σας στις απαιτήσεις της Kaufland ή να χρησιμοποιήσετε το Koongo για να τροποποιήσετε τα δεδομένα του καταστήματός σας συγχωνεύοντας ή εξάγοντας δεδομένα από τις τιμές των χαρακτηριστικών. Ο επεξεργαστής μακροεντολών του Koongo είναι ένα ισχυρό εργαλείο που συμβάλλει στη διασφάλιση της παροχής ακριβών πληροφοριών στους πελάτες σας.

Συγχρονισμός δεδομένων προϊόντων

Αφού δημιουργήσετε τα προϊόντα σας στη βάση δεδομένων, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Kaufland Listings για να διαχειριστείτε το συγχρονισμό των δεδομένων των προϊόντων. Κάθε αγορά Kaufland διαθέτει έναν ειδικό οδηγό Listing για την ενημέρωση των πληροφοριών αποθέματος και τιμών στο αντίστοιχο νόμισμα.

Η ενσωμάτωση API επιτρέπει συγχρονισμό σχεδόν σε πραγματικό χρόνο, με τη συχνότητα ενημέρωσης να εξαρτάται από το πρόγραμμα Koongo που διαθέτετε. Για τους χρήστες του premium πακέτου, το Koongo προσφέρει ενημερώσεις τόσο συχνά όσο και κάθε 5 λεπτά. Το Koongo παρακολουθεί συνεχώς τα δεδομένα των προϊόντων στο κατάστημά σας, εισάγει τυχόν ενημερώσεις στην πλατφόρμα Koongo και στη συνέχεια αποστέλλει τις αλλαγές μέσω API στην Kaufland. Αυτό διασφαλίζει ότι οι πληροφορίες των προϊόντων σας είναι πάντα επίκαιρες, αποτρέποντας την πώληση ειδών που δεν υπάρχουν σε απόθεμα και βελτιώνοντας τη διαδικασία πώλησης στο Kaufland.

Επεξεργασία παραγγελιών

Η λειτουργία επεξεργασίας παραγγελιών της Koongo χειρίζεται τις παραγγελίες αποτελεσματικά και με ακρίβεια, καθιστώντας την πολύτιμο πλεονέκτημα για τους επιχειρηματίες και τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων ηλεκτρονικού εμπορίου.

Βασικά χαρακτηριστικά του Koongo Order Management:

  • Αυτοματοποίηση επεξεργασίας παραγγελιών: Η χειροκίνητη καταχώρηση παραγγελιών μπορεί να είναι χρονοβόρα και επιρρεπής σε λάθη. Έτσι, το Koongo αυτοματοποιεί την επεξεργασία παραγγελιών, μειώνοντας τον κίνδυνο ανθρώπινου λάθους και εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο. Οι παραγγελίες λαμβάνονται αυτόματα από τα κανάλια πωλήσεων της Kaufland και συγκεντρώνονται σε ένα μέρος. Με το πακέτο Koongo Premium, η εισαγωγή των παραγγελιών σας εκτελείται κάθε 5 λεπτά.

  • Εκπλήρωση παραγγελιών: Μπορείτε να εκτελείτε τις παραγγελίες σας απευθείας στο κατάστημά σας. Μόλις ολοκληρωθούν οι παραγγελίες, η Koongo αποστέλλει αμέσως τον αριθμό παρακολούθησης της παραγγελίας στον λογαριασμό σας στην Kaufland. Αυτό διασφαλίζει ότι η εκπλήρωση έχει επίσης ολοκληρωθεί στην Kaufland και το προϊόν είναι έτοιμο για αποστολή.

Πλεονεκτήματα της επεξεργασίας παραγγελιών Koongo

  • Εξοικονόμηση χρόνου και κόστους: Η αυτοματοποίηση της επεξεργασίας παραγγελιών και της διαχείρισης αποθεμάτων μειώνει σημαντικά το χρόνο και την προσπάθεια που απαιτούνται για τη διαχείριση της επιχείρησής σας στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Αυτό μεταφράζεται σε εξοικονόμηση κόστους και βελτίωση της αποδοτικότητας για την εταιρεία σας.

  • Μείωση σφαλμάτων: Ανθρώπινα λάθη στην επεξεργασία παραγγελιών μπορεί να οδηγήσουν σε δυσαρεστημένους πελάτες και οικονομικές απώλειες. Το Koongo ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο σφαλμάτων με την αυτοματοποίηση του χειρισμού των παραγγελιών και την ενημέρωση των αποθεμάτων σε πραγματικό χρόνο. Εάν υπάρξει σφάλμα συγχρονισμού παραγγελιών, θα αποσταλεί μήνυμα ειδοποίησης.

  • Ενισχυμένη εμπειρία πελατών: Η άμεση επεξεργασία των παραγγελιών, οι ακριβείς πληροφορίες παρακολούθησης και η αποτελεσματική επικοινωνία βελτιώνουν τη συνολική εμπειρία των τελικών χρηστών και την επιτυχία της εταιρείας. Οι ευχαριστημένοι πελάτες είναι πιο πιθανό να γίνουν επαναλαμβανόμενοι αγοραστές.

Η επεξεργασία παραγγελιών Koongo είναι μια ισχυρή λύση για τον εξορθολογισμό της επεξεργασίας παραγγελιών και της διαχείρισης αποθεμάτων της επιχείρησής σας στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Για να ανεβάσετε την ηλεκτρονική σας επιχείρηση στο επόμενο επίπεδο, σκεφτείτε να εφαρμόσετε τη διαχείριση παραγγελιών Koongo για να βελτιστοποιήσετε τις λειτουργίες ηλεκτρονικού εμπορίου και να προωθήσετε την ανάπτυξή σας.

Πώς μπορώ να αρχίσω να πουλάω στην Kaufland;

Ξεκινήστε τη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών του Koongo και μεταφορτώστε τα δεδομένα του προϊόντος σας στο Koongo. Στη συνέχεια, ελέγξτε τον οδηγό ενσωμάτωσης Kaufland για το πώς να ρυθμίσετε την ενσωμάτωση του καναλιού Kaufland. Μπορείτε να ελέγξετε τη μηνιαία χρέωση του Koongo στο Koongo pricing. Το Koongo υποστηρίζει πρόσθετα κανάλια πωλήσεων όπως το Google Shopping, το Amazon ή το eBay. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, επικοινωνήστε με το support@koongo.com.

Είμαστε εδώ για να σας υποστηρίξουμε σε κάθε σας βήμα και να διασφαλίσουμε ότι η εμπειρία σας με την αγορά Kaufland Marketplace και την Koongo θα είναι εξαιρετική.

Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό Kaufland;

Continue reading →

Ξεκινήστε να πουλάτε με το Koongo σήμερα

ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες